FOTO, VIDEO| Accident GRAV pe DN1R, între Huedin și Albac: 5 răniți după coliziunea a trei mașini. A fost solicitat un elicopter SMURD

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un accident rutier, a avut loc duminică după-amiază pe DN1R Huedin – Albac, pe raza localității Dealul Negru.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ au fost alertate în jurul orei 14.00 pentru a gestiona o situație de urgență produsă în urma unui accident rutier produs între localitățile Dealul Negru și Beliș.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Apelantul a precizat faptul că în autoturisme au fost și două femei însărcinate, motiv pentru care a fost alertat și un elicopter SMURD pentru a intervenii la locul accidentului. Pompierii au găsit trei autoturisme avariate la locul accidentului, iar ocupanții ieșiți din acestea.

Unui bărbat de cca 50 de ani prezenta starea cea mai gravă, după evaluările primare, drept pentru care a fost preluat de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportat la spital (cel mai probabil UPU Cluj-Napoca).

Cele două femei gravide au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. Alți doi bărbați au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceștia acuzau dureri în zona toracelui, dar erau conștienți și cooperanți. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri necesare pentru siguranța salvatorilor.

Foto, video: facebook – INFO TRAFIC jud. CLUJ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419