FOTO| Viceprimarul cu atribuții de primar, Paul Voicu, a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală: ”Am trecut cu bine peste operație și abia aștept să fiu lângă voi, din nou, să #CreștemAlbaIulia”

Paul Voicu - Primar 2020

Viceprimarul cu atribuții de primar, Paul Voicu, a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală suferită recent. Într-o postare pe facebook, acesta a anunțat că se simte bine și speră să revină cât mai curând între albaiulieni.

”Când cu tine sunt familia, iubirea lui Dumnezeu și harul unor medici excepționali ca doctorul Ștefan Mindea, depășești mai ușor încercările la care te supune viața… Am trecut cu bine peste operație și abia aștept să fiu lângă voi, din nou, să #CreștemAlbaIulia. Vă mulțumesc tuturor pentru încurajări și gândurile bune. Fiți binecuvântați!”, a scris Paul Voicu pe pagina de facebook.

ELIT

Reamintim că viceprimarul cu atributii de primar al Municipiului Alba Iulia a rămas în concediu medical pentru a se opera de hernie de disc.

Începând de luni, 6 iulie, viceprimarul cu atribuții de primar Paul Voicu se află în concediu medical, fiind înlocuit de Raul Tudorascu. Investigațiile medicale recente au confirmat diagnosticul de hernie de disc, iar conduita medicală decisă de medici în acest caz este operația. Paul Voicu se va opera la un spital din România.

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Albaiulian 8 iulie 2020 at 19:34

Multa sanatate si putere de munca!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...