Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Vântul puternic a desprins tabla de pe o parte a acoperișului de la Spitalul Orășenesc Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Codul portocaliu cu intensificări ale vântului, rafale cu aspect de vijelie, descărcări electrice și averse, anunțat de meteorologi în această după-amiază și seară și-a dovedit din plin prezența provocând căderi de copaci, distrugeri sau alte pagube materiale și în Munții Apuseni, o zonă considerată ca fiind ,,ocrotită” de fenomene meteorologice extreme.

Deși până în prezent nu s-au semnalat victime omenești, mai multe localități din Apuseni au fost afectate de vântul puternic care a provocat numeroase rupturi de copaci – unele blocând drumuri, precum și diverse distrugeri materiale ale clădirilor, printre pagubele produse de vânt regăsindu-se cele înregistrate la Spitalul Orășenesc Abrud.

Doamna Ionela Nicoleta Anca, managerul unității medicale din Abrud, a menționat faptul că vântul a smuls tabla de pe acoperișul secției Interne, fără a mai provoca alte pagube deosebite sau chiar victime. Ulterior, angajați din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Abrud au intervenit în cel mai scurt și au așezat provizoriu tabla desprinsă peste acoperișul din lemn, pentru a nu se uda podul corpului de clădire de pe care s-a desprins tabla.

Sursă foto: Facebook

Ovidiu CULDA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23 iulie | COD GALBEN de furtună în județul Alba: Vijelii, descărcări electrice, grindină. Zonele vizate

Bera Larisa

Publicat

în

23 iulie | COD GALBEN de furtună în județul Alba: Vijelii, descărcări electrice, grindină. Zonele vizate ANM a emis marți, 23 iulie 2024, cod galben de furtună în județul Alba, valabil până ora 16:00. Zonele afectate: Zlatna, Câmpeni, Abrud, Bistra, Roșia Montană, Lupșa, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Avram Iancu, Scărișoara, Almașu Mare, Gârda de Sus, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea