Rămâi conectat

Ştirea zilei

Foto/UPDATE| Accident mortal pe DN 76, la ieșirea din Beiuș. Un tânăr din județul ALBA și alte 3 persoane au decedat în urma tragicului accident

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Accident mortal pe DN 76, la ieșirea din Beiuș spre Ștei. Patru persoane au decedat în urma unui tragic accident rutier. Un tânăr din comuna Bucium, județul ALBA și alte 3 persoane au decedat în urma tragicului accident.

Accident mortal pe Drumul Naţional 76. Patru persoane au murit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ de la marginea drumului

Patru persoane au murit după ce maşina în care se aflau, un autoturism Dacia Duster, s-a răsturnat în şanţ. La numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat faptul că un autoturism în care se aflau patru persoane s-a răsturnat în afara carosabilului, în şanţul de la marginea drumului.

Spre locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri militari din Beiuş, echipajul de Terapie Intensivă Mobilă al SMURD, un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Beiuş, unul de descarcerare grea şi o autospecială pentru transport victime multiple.

În primă fază, a fost constatat decesul a două persoane. A treia era prinsă în maşină, iar a patra prezenta răni grave. În mai puţin de jumate de oră, reprezentanţii ISU Crişana au anunţat şi decesul celorlalte două victim aflate în stare gravă.

„Accidentul rutier s-a produs pe DN 76, la ieşirea din municipiul Beiuş înspre Ştei. În accident este implicat un singur autoturism. În urma accidentului, toţi ocupanţii autoturismului, patru persoane, au decedat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări”, a declarat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

https://youtu.be/OpmJUPHNJWg

Potrivit unor informaţii, la locul accidentului nu sunt urme de frânare, ceea ce duce la ipoteza că accidentul s-ar fi produs pe fondul oboselii la volan.

Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier, primele informații fiind că șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului.

Update: Se pare că accident a fost produs din cauză că șoferul autoturismului Dacia Duster a adormit. Autoturismul a pătruns pe contrasens și a intrat în șanțul de pe marginea carosabilului, unde s-a și răsturnat.

În urma accidentului și-au pierdut viața patru persoane, toți membri ai aceleași familii: sot (șoferul – 49 ani), soție (48 ani) , fiica (25 ani) – toți trei din Brad – județul Hunedoara, iar ginerele, pasager în mașină (27 ani) – din comuna Bucium – județul Alba.

SURSĂ FOTO: DN76

[nggallery id=5906]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea