Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Universitatea “1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia se extinde la Deva

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În contextul în care numărul studenților care învață la Universitatea “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia scade de la an la an, aceasta fiind nevoită să își reducă cheltuielile pentru a putea funcționa, o strategie de menținere și dezvoltare a instituției de învățământ superior o reprezintă cucerirea unor noi piețe.

În urma unui astfel de demers inițiat de conducerea universității albaiuliene, marți, 25 iunie 2014, rectorul Universitatii “1 Decembrie 1918″ Alba Iulia, prof. univ. dr. Daniel Breaz și primarul municipiului Deva, Petru Marginean, au semnat la Deva, un protocol de colaborare, pentru o perioadă de 5 ani, privind infiintarea invatamantului universitar la distanță, începand din toamna acestui an.

Este vorba de 4 secții acreditate – specializările economia comerţului turismului şi serviciilor, administrarea afacerilor, contabilitate şi informatică de gestiune şi asistenţă socială. care vor functiona in cladirea Liceului Teoretic Traian. Din toamnă, fostul liceu se va transforma in Complex Universitar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea