Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Uniriștii premiați, cu 1000 de lei, și la înfrângere, după prestația admirabilă din cupă, cu FCSB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipierii divizionarei terțe Unirea Alba Iulia au motive de bucurie după partida din „16”-imile Cupei României, de la Zlatna, cu FCSB, pierdută la limită, gol Rusescu, spre final, în minutul 85, întrucât vor fi recompensați și la înfrângere, cu suma de 1000 de lei.

Prestația „admirabilă” a elevilor lui Adrian Bicheși, în prezența a peste 3200 de spectatori, printre care și Gicu Grozav, nu a rămas neobservată, iar unul dintre finanțatorii echipei, probabil Mihai Oancea, i-a anunțat la final pe Selagea și compania, că avea o primă și după această înfrângere, după ce au fost la un pas să trimită partida în prelungiri și să producă o imensă surpriză!

Citește și: FOTO: Unirea Alba Iulia – FCSB 0-1 (0-0), în “16”-imile Cupei României, pe Stadionul “Minaur” | „Alb-negrii”, aproape de o mare surpriză, Rusescu a evitat rușinea!

Unirea Alba Iulia, prin evoluția de la Zlatna, a făcut vicecampioana României să tremure serios de calificare și chiar dacă elevii lui Dică au avut oportunități la buturile lui Sporea, cel mai bun jucător al întâlnirii, inclusi un penalty irosit de Fl. Tănase (90+2), totuși albaiulienii și-au trecut în cont ocazii majore prin S. Mureșan (45) și Cl. Oara (90+3). Apropos de portarul unirist, un suporter din Irlanda, impresionat de prestația junelui goalkeeper, i-a făcut cadou o pereche de mănuși.

*Zlatna, organizare ireproșabilă!

Un cuvânt de laudă la adresa celor din Zlatna, în colaborare cu reprezentanții Unirii Alba Iulia, care s-au ridicat, din punct de vedere organizatoric la înălțimea unui asemenea eveniment, la nivel de Liga 1. Pe „Minaur” a fost o atmosferă civilizată și multe „bile albe” pentru cei ce au găzduit meciul. În altă ordine de idei, după acest joc, „alb-negrii” au avut parte de încasări substanțiale, o rețetă financiară cifrată la aproximativ 20.000 de euro, în jur de 10 la sută din bugetul clubului în acest sezon.

[nggallery id=6195]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea