FOTO: Unirea Ungheni – CS Ocna Mureș 3-3 (2-1), în meci amical | „Soda dragă”, primul test, după 4 luni de pauză

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Unirea Ungheni și CS Ocna Mureș, două campioane județene, au remizat, scor 3-3 (2-1), într-un spectaculos meci de verificare, ambele formații pregătind prezența la barajul de promovare în Liga a 3-a, din luna august.

Campioana din Mureș a condus cu 2-1, la pauză, după ce scorul a fost deschis de vizitatori, în minutul 15, când centrarea lui P. Man a fost deviată în propria poartă de un apărător al gazdelor.

ELIT

Amfitrionii s-au desprins la 3-1 în minutul 59, însă, sub privirile antrenorului Călin Moldovan (Corona Brașov) – prezent la meci, ocnamureșenii au remontat și au reușit să egaleze. Nou intratul B. Nemeș (78) a redus ecartul, iar Chișu (90) a restabilit egalitatea prin transformarea unei lovituri de la unsprezece metri

Pentru „Soda dragă” a fost primul meci disputat după o pauză de mai bine de 4 luni, cauzată de întreruperea și apoi înghețarea campionatului Ligii a 4-a. Ultima întâlnire disputată de gruparea din orașul salin a fost în 8 martie, 4-1 în deplasare cu AFC Micești, meci contând pentru runda secundă a returului Ligii a 4-a.

De partea cealaltă, Unirea Ungheni a mai susținut în această perioadă un joc de verificare, 3-3 la Tg. Secuiesc cu divizionara secundă FK Csikszereda.

CS Ocna Mureș: V. Ignat – B. Cristea, Csegoldi, Uță, V. Mureșan – P. Man, Moise – Chișu, Hada, Șumblea – Ad. Pintea; rezerve Decean, H. Kiss, B. Nemeș, Al. Kiraly, Hoca. Antrenori Gabriel Cotoară, Romeo Arinar și Tudor Stan.

CS Ocna Mureș va evolua în miniturneul de promovare împotriva echipelor Corona Brașov (5 august) și CS Gheorgheni (9 august), pe teren neutru.

Sursa foto: CS Ocna Mureș (facebook)

Dan HENEGAR