FOTO: Unirea Alba Iulia, pe locul al doilea la turneul zonal al Trofeului “Gheorghe Ola”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Unirea Alba Iulia, campioana judeţului Alba a terminat pe locul secund etapa de zonă a Trofeului “Gheorghe Ola”, competiţie juvenilă disputată în Sala Sporturilor din Reşiţa, însă puştii “alb-negrii” pregătiţi de Ciprian Selagea, căpitanul divizionarei terţe, s-au prezentat la un nivel de apreciat.

Micuţii albaiulieni nu au reuşit să acceadă mai departe, dar cel mai important lucru este că unii dintre fotbaliştii Unirii, nume precum Ponoran, Gligor, Baba şi Cutean, au atras deja atenţia altor cluburi importante precum UTA Arad, Atletico Arad sau ACS Poli Timişoara.

USR - Alegeri parlamentare 2020

*Felicitaţi de Gicu Grozav!

Prestaţia echipei a însemnat o surpriză deosebit de plăcută şi mă mândresc că îi antrenez. Avem o generaţie de mare perspectivă, copiii fiind felicitaţi de Gicu Grozav după aceste partide în care au lăsat o impresie deosebită. Puţin sunt supărat că nu ne-am calificat, pentru că eu am spus mereu că vreau mai mult, să ridic în permanenţă ştacheta, să nu ne mulţumim cu puţin. În continuare la Alba Iulia apar talente, există continuitate fotbalistică. Eu mai am jucători cu potenţial, şi mai mari şi mai mici, la grupele 2007 şi 2009, la fel de talentaţi”, a precizat Ciprian Selagea. Dar iată rezultatele Unirii: Unirea Alba Iulia – Atletico Arad 4-2 după loviturile de departajare (2-2, au marcat Gligor şi Nicola), Unirea Alba Iulia – ACS Poli Timişoara 4-0 (2-0) – au înscris Gligor şi Nicola, câte o dublă, CSM Şcolar Reşiţa – Unirea Alba Iulia 3-1 (1-1), a punctat Moş, partida fiind decisivă pentru stabilirea ierarhiei finale.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

*Răzvan Cutean, cel mai bun portar

În plus, Răzvan Cutean (Unirea Alba Iulia) a fost desemnat cel mai bun portar al competiţiei destinate copiilor născuţi în anul 2008 şi mai mici. Lotul Unirii a fost compus din Răzvan Cutean și Carlos Moga – portari, Mihai Moș, Răzvan Clepan, Darius Lupșan, Denis Potopea, Tobias Rece, Raul Tuli – fundaşi, Robert Baba, Denis Gligor, Matei Nicola, David Ponoran (născut în 2010!) – atacanţi.

Anterior, la faza judeţeană de la Săsciori, Unirea Alba Iulia a câştigat toate cele 5 jocuri susţinute, iar Robert Baba a fost desemnat cel mai bun jucător. Să mai precizăm că Juniorul Aiud a terminat zona la Trofeul “Gheorghe Ene” de la Timișoara tot pe locul secund, semn că Alba produce în continuare…

Dan HENEGAR