Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Alba Iulia – Avântul Reghin 1-4 (1-2), pe „Cetate” | Dezamăgire maximă pentru „alb-negri”, una caldă, alta rece!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Alba Iulia a dezamăgit la a doua partidă consecutivă pe “Cetate”, formația lui Adrian Bicheși pierzând cu Avântul Reghin, scor 1-4 (1-2), o înfrângere usturătoare, asta după ce în urmă cu câteva zile “alb-negrii” au dat lovitura cu Unirea Dej, pretendenta la promovare.

O confruntare în care s-au dictat trei lovituri de pedeapsă, două dintre ele în favoarea formației din “orașul viorilor”. Mai mult, amfitrionii au terminat partida în numai 10 jucători, după eliminarea lui S. Fulea (77) – cumul de avertismente. De degringolada albaiulienilor a profitat Covaciu (90+1, din lovitură liberă), ce a parafat umilința grupării din Cetatea Marii Uniri.

*Bicheși: „Suferim la faza defensivă”

Într-un cuvânt nu am găsit ritmul potrivit, în acest moment, în care s-a acumulat oboseala. Momentele cheie au fost ocaziile lui Andrei David, atât la 1-1, cât și la 1-2, când putem spune că nici șansa nu a fost de partea noastră. Pe de altă parte au existat și multe datorii de randament. Suferim la faza defensivă, practic noi începem meciurile de la 0-1″, a transmis antrenorul Adrian Bicheși.

Primele goluri au fost marcate din punctul cu var, de Ad. Murar (6), respectiv Al. Giurgiu (11), până la pauză mai punctând V. Bujor (35). A treia lovitură de pedeapsă a fost transformată de același Ad. Murar (72), ce a realizat dubla (ambele faulturi fiind comise de S. Fulea).

Uniriștii rămân cu un singur succes acasă în această toamnă, din 4 întâlniri și au înregistrat a 4-a înfrângere în ultimele 5 meciuri, disputate în numai 14 zile., având cea mai modestă defensivă a seriei, cu 15 goluri încasate. Un insucces drastic, o nouă umilință pe „Cetate”, ce seamănă cu cea din runda inaugurală, cu CSO Cugir, același scor (1-4), tot două penalty-uri acordate pentru adversari și terminarea meciului în inferioritate (atunci eliminat Scrob, la 1-1, în minutul 49)

*0-1, MIN. 6: AD. MURAR a transformat un penalty obținut de Luca după un duel cu S. Fulea.

*1-1, MIN. 11: AL: GIURGIU a efalat, tot din unsprezece metri, acordat pentru un henț

*1-2, MIN. 35: V: BUJOR, reluare cu capul, scăpat din marcaj de V. Codrea, la centrarea lui T. Truță.

*1-3, MIN. 72: AD. MURAR realizează dubla din punctul cu var, fault același S. Fulea!

*1-4, MIN. 90+1: COVACIU a executat impecabil o lovitură liberă

Gruparea din Cetatea Marii Uniri a reușit să dea lovitura în restanța cu Unirea Dej (câștigată miercuri, acasă, scor 3-1), provocând prima înfrângere stagională pentru pretendenta la promovare, ce avea maximum de puncte înaintea duelului. “Alb-negrii” au urcat pe poziția a 6-a, cu șase puncte, și au în față formația clasată pe locul al 4-lea (7 puncte), ce vine însă după două înfrângeri (1-4 la Cugir și 1-2 acasă, cu Sănătatea Cluj).

Echipe:

Unirea Alba Iulia: Dr. Pop – Zsigmond (69, Adam), S. Fulea, V. Codrea, Al. Giurgiu –  Selagea (69, D. Lupșan), Circov (69, F. Morar) – Haj (90, M. Dăscălescu jr), Fetița, An. David (87, Bakcsi) – M. Codrea; rezerve Sîntoma, Mâlnă, Dehelean, N. Rus. Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Mircea Oprea.

Avântul: Bucin – Nimrod, Bugnar, Merdariu, T. Truță, Ad. Murar, Covaciu, S. Luca. Harko, V. Bujor. Chirilă; rezerve Vlasa, Z. Crișan, Laczko, R. Suciu, Chirteș, L. Moldovan. Ad. Luca. P. Luca. Antrenori Răzvan Dan – principal, Florin Truță – secund

Text-foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=8027]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia, calificată la turneul semifinal de baschet feminin Under 14

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal de baschet feminin Under 14, iar antrenorul Valentin Urian este în cursă și la Under 13 pentru accederea între primele formații din țară. LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semifinal Under 14 la baschet feminin, un rezultat notabil pentru micuțele baschetbaliste pregătite de antrenorul Valentin Urian, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea