FOTO: Unde poți găsi PARCARE în Alba Iulia, de Ziua Națională – Hărțile cu parcări amenajate pentru autoturisme și autocare

Paul Voicu - Primar 2020

Harta PARCĂRILOR, de ZIUA NAȚIONALĂ, 1 DECEMBRIE 2019, la Alba Iulia

La fel ca în fiecare an, mulțimea de oameni dornici de a-și sărbători Ziua Națională, în inima „Capitalei Marii Uniri”, v-a produce o aglomerație neobișnuită. Pentru aceasta, organizatorii solicită celor care doresc să participe la aniversarea Zilei Naționale a României, la Alba Iulia, să țină cont de capacitatea limitată de stocare în privința parcărilor și să utilizeze alternativele provizorii propuse.

În ziua de 30 noiembrie, locuitorii municipiului vor putea circula, in afara perimetrelor destinate ceremoniilor, ținând cont de recomandarea de a utiliza autovehicule cat mai puțin cu putință.

ELIT

De altfel, este esențial ca pentru a păstra un echilibru în trafic, acolo unde este posibil, să se utilizeze curțile și parcările interioare. Turiștii cărora li s-a garantat spațiu de parcare de către unitățile de cazare, vor putea ajunge pana la destinație și în data de 30 noiembrie.

Pentru ziua de 1 decembrie accesul auto va fi limitat total, iar mașinile vor fi dirijate exclusiv către parcările temporare, de către polițiști și voluntari. Se evidențiază trei rute majore, trasate cu roșu, galben și albastru, pe care vor circula la interval de 15 minute autobuzele STP. Proprietarii autoturismelor care vor fi parcate în jurul orașului vor primi tichete cu numărul parcării și linia de autobuz pe care aceasta este situată.

Mihail David - 2020

Se exceptează mijloacele de transport în comun (STP) care vor circula pe traseele stabilite. Se exceptează autospecialele IPJ, IJJ, SAJ, ISU, MApN și autoturismele autorizate special care vor purta însemne distinctive.

În situația în care se constată că valorile de trafic de pe arterele din interiorul municipiului cresc considerabil și duc la crearea de blocaje rutiere, în special către zonele de desfășurare a manifestărilor, se vor institui restricții de circulație și în afara intervalelor orare menționate.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...