Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Un şofer a stat IZOLAT pe capotă aproape 10 ore, după ce a căzut cu autoutilitara într-un canal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un şofer a stat IZOLAT pe capotă aproape 10 ore, după ce a căzut cu autoutilitara într-un canal

Salvatorii de la Detaşamentul Urziceni din cadrul ISU Ialomiţa au intervenit duminică dimineaţa în cazul unei autoutilitare care a căzut într-un canal cu apă, la Moviliţa, potrivit Agerpres.

Şoferul, un bărbat în vârstă de 20 ani, s-a autoevacuat din vehicul şi a rămas izolat aproape 10 ore pe capota cabinei, cu membrele inferioare în apă.Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea, pentru salvarea lui au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii specifice şi o ambulanţă SMURD, precum şi cadre medicale ale SAJ Ialomiţa cu o autosanitară.

„Persoana a fost scoasă conştientă şi cooperantă, prezentând excoriaţii pe corp şi faţă. Din spusele victimei, accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 22,00, iar el a rămas toată noaptea izolat pe capota cabinei. Pacientul a fost preluat cu ambulanţa SAJ şi transportat la spitalul din Urziceni, fiind apoi transferat către o unitate medicală din Capitală cu semne de hipotermie”, a mai declarat sursa citată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea