Rămâi conectat

Sport

FOTO| Un nou duel amical cu multe goluri: Olimpia Aiud – CS Ocna Mureş 2-3 (1-1)

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa de fotbal de Liga a 3-a CS Ocna Mureş a întâlnit pentru a doua oară în această vară formaţia de Liga a 4-a Olimpia Aiud într-un meci amical de fotbal.

La fel ca primul duel, şi al doilea s-a disputat pe stadionul „Aiudel”. Ocnamureşenii s-au impus cu 3-2, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. „Soda dragă” a fost gruparea care a deblocat tabela. Au înscris: S. Şimandi şi A. Bălan (penalty), respectiv Cioară, Tegbo Best şi Ceaca, pentru echipa din Ocna Mureş.

“A fost un joc bun de pregătire făcut de cele două echipe înainte de începerea ediţiilor de campionat 2021-2022, Soda în Liga a 3-a, ai noştri în Liga a 4-a. Faţă de partida de acum două săptămâni, jocul a fost mult mai echilibrat, ambele echipe au ratat ocazii, mai multe oaspeţii, în special în repriza a doua”, a declarat preşedintele Olimpiei Aiud, Ioan Demeter. „Dominarea noastră a fost totală, am ratat multe, foarte multe ocazii. Una peste alta a fost un test util”, a caracterizat disputa de sâmbătă dimineaţă de la Aiud preşedintele secţiei de fotbal a clubului CS Ocna Mureş, Ioan Paul.

Olimpia Aiud: Szabo – P. Mărginean, R. Salcă, A. Bălan, Fl. Ghirca. A. Moldovan, D. Vlad, Căt. Ilea, S. Şimandi, G. Oltean, Al. Văsuţ. Au mai jucat: Boca (2004). O. Oltean, Vl. Nicoară, P. Boancă. Antrenori: Nicu Sasu principal şi Ovidiu Marian.

Absenţi: D. Maier, Al. Olar, Bucşă, I. Sas, Nimaş.

CS Ocna Mureş: A. Anghel – R. Bartoş, Kiraly, Cl. Haiduc, Cunţan, Ov. Truţă (Moise), Socaci, D. Lupşan (Neşan), Tegbo, Ceaca, Cioară (Cl. Coltor). Antrenor principal Paul Ciucă
Din tabăra ocnamureşenilor au lipsit, din pricina unor accidentări, Guţ, Cioplântă, Cl. Marcu şi Frenţiu

În urmă cu două săptămâni, de asemenea, pe „Aiudel”, primul amical al verii 2021 dintre Olimpia Aiud şi CS Ocna Mureş s-a încheiat cu victoria cu 8-2 a oaspeţilor. A fost meciul de debut la „Soda dragă” al antrenorului Paul Ciucă.

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea