FOTO| Un moț salvator, naș la botezul fiicei medicului Radu Zamfir, rănit în accidentul aviatic din Munții Apuseni. Evenimentul a avut loc în București

Gheorghe Trif, unul dintre cei trei moți salvatori, și soția sa, Daniela, au fost nași la botezul fiicei medicului Radu Zamfir, rănit în accidentul aviatic din Munții Apuseni, ce a avut loc în ianuarie 2014.

botez-fiica-lui-radu-zamfir01Potrivit primarului comunei Horea, Corneliu Olar, botezul fiicei medicului Radu Zamfir a avut loc duminică, la ora 13.00, la Biserica ”Sfântul Dumitru” din București și a continuat cu o petrecere la care au participat circa 100 de persoane.

”Doctorul Radu Zamfir, cel care a supraviețuit din accidentul aviatic și-a botezat a doua fiică, pe nume Sonia-Elena. Naș, îmbrăcat în straie moțești, a fost Gheorghe Trif și soția sa, Daniela. Am fost invitat și eu în calitate de primar al comunei Horea”, a declarat Corneliu Olar.

După scufundarea în apă, conform tradiției, nașa Daniela a îmbrăcat fetița într-un costum tradițional moțesc, adus din Munții Apuseni.

La eveniment au participat și medicii Cătălin Pivniceru şi Sorin Ianceu, răniți și ei în accidentul aviatic.

În septembrie 2015, medicul Radu Zamfir și soţia sa au fost naşii de cununie ai fiicei lui Gheorghe Trif, nunta având loc în comuna Horea.

În accidentul aviatic produs în 20 ianuarie 2014 în Munţii Apuseni au murit pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. Totodată, au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Epava avionului şi victimele au fost găsite de trei localnici, printre care şi Gheorghe Trif, după căutări care au durat aproximativ cinci ore şi la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Comentarii

zzz 11 septembrie 2016 at 21:49

Hop si jupan’ Olar sa confiste momentul… Jenant !

m 12 septembrie 2016 at 8:13

Normal. Vin alegerile. Si mocanu olar trebuie sa fie prezent la orice eveniment cu potential de expunere mediatica.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...