// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Un magazin second hand și un chioșc de ziare din Cugir, călcate de hoți

Două locații din Cugir (foto), ambele situate una lângă alta, pe strada Alexandru Sahia (în apropiere de Bancpost și magazinul alimentar ,,Minimal”) au fost găsite în această dimineață, la ora începerii programului cu ușile descuiate.

Este vorba despre un magazin second hand care comercializează haine, a cărui ușă din spate a fost forțată cu un obiect metalic și un chioșc de ziare și reviste, căruia hoțul sau hoții pentru a putea intra în interior i-au tăiat (probabil cu un clește special) veriga de care era prins lacătul. În ambele situații petrecute noaptea de joi spre vineri, se pare că făptașii, nu erau interesați nici de haine și nici de ziare. Ei căutau probabil bani, fapt confirmat de vânzătoare care ne-au relatat că n-au găsit mai nimic, mulțumindu-se doar, cu ceva mărunțiș găsit prin sertare.

La fața locului s-au prezentat lucrători ai Poliției orașului Cugir, care au început cercetările în cele două cazuri. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...