Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Trupa Skepsis, pe scena Căminului Cultural din Vinerea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comedia “Ursul” de A.P. Cehov, jucată de grupul Skepsis pe scena Căminului Cultural din Vinerea s-a bucurat de prezenţa unui public numeros. Peste 200 de persoane, printre care şi primarul Adrian Teban şi Directorul Casei de Cultură, Rodica Florea au răspuns invitaţiei la teatru adresată de către Biserica Ortodoxă Vinerea II. Evenimentul a făcut parte din proiectul intitulat O tempora, o mores! organizat de biserică în colaborare cu Şcoala Gimnazială Nr. 3 Cugir, Şcoala “Ioan Mihu” Vinerea, Casa de Cultură Cugir şi Casa Studenţilor Alba Iulia.

8Evenimentul a fost deschis printr-un program artistic realizat de elevii claselor I-VIII şi de membrii grupului Anotimpuri, pregătiţi de pr. Adrian Cebotari. După acest debut muzical, au urcat pe scenă grupul Skepsis a căror interpretare a impresionat publicul, indiferent de vârstă. Momentele comice ale piesei “Ursul” au fost pe deplin gustate de cei mai mici dintre spectatori, în timp ce publicul adult a pătruns substratul psihologic al acţiunii operei, subintitulată “Farsă într-un act”.

La organizarea evenimentului şi-au adus contribuţia cadrele didactice Luminiţa Cebotari, Szilagyi-Tomoiu Mihaela, Enescu Luminiţa, Herlea Ana şi Buda Ioan. Practic, acţiunea a fost rodul unui parteneriat dintre Biserica Ortodoxă Vinerea II şi instituţiile educative şi de cultură, cu scopul de a cultiva gustul pentru arta teatrală şi respectul faţă de adevăratele valori.

[nggallery id=27]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea