Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Trafic INFERNAL pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia: „Mulțumim domnule primar! Evitați orașul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferii care trec printr-un cartier din municipiul Alba Iulia au parte de un adevărat coșmar în drumul lor spre casă, din cauza traficului infernal, circulându-se bară la bară.

Strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia este una dintre cele mai aglomerate artere din oraș, iar în jurul orei 17:30, traficul devine infernal, după cum reiese și din fotografiile postate de șoferi în mediul online. În acest interval de timp, mulți șoferi se întorc acasă de la locul de muncă, iar traficul devine foarte dens și lent.

„Multumim domnule primar Plesa! Evitati orasul Alba Iulia.”, a fost îndemul unuia dintre șoferi.

Din păcate, această situație este una frecventă, iar șoferii care tranzitează această stradă trebuie să își încetinească viteza și să fie atenți la ceilalți participanți la trafic, precum și la pietoni. Deși poliția locală încearcă să gestioneze traficul, numărul mare de mașini face dificilă încercarea lor de a fluidiza traficul.

Un alt factor care agravează situația este faptul că strada Tudor Vladimirescu este una dintre cele mai importante artere de circulație din oraș și este traversată de multe mijloace de transport în comun, ceea ce face ca traficul să fie și mai dens în anumite perioade ale zilei.

În plus, există și alte probleme legate de infrastructura rutieră, cum ar fi intersectările aglomerate și parcările neorganizate, care contribuie și ele la traficul infernal de pe această stradă.

Foto: facebook, Cimpean Alin


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea