FOTO| Toamna balurilor 2013: Care sunt câştigătoarele titlurilor de Miss de la liceele din Alba Iulia şi ce aşteptări aveau înainte de concursuri

Ziarul „Unirea”, singurul partener media la Balurile Bobocilor 2013 din Alba Iulia v-a făcut o scurtă prezentare a fiecărui boboc participant la fiecare bal pentru ca liceenii să ştie încă dinainte de concurs care sunt aşteptările, pasiunile, atuurile şi dorinţele participanţilor şi cum vor ei să se impună pe scenă. Coroniţa de Miss reprezintă pentru orice fată proaspăt intrată în învăţământul preuniversitar, cea mai mare realizare, iar amintirea balului nu va putea fi uitată niciodată.

În acest sens dorim să vă facem cunoştinţă încă o dată cu reprezentantele sexului frumos care au fost desemnate de juriu, câştigătoarele balurilor de la liceele albaiuliene în anul 2013.

ELIT

Diana Vîtca a câştigat titlul de Miss Boboc la Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, cu toate că nu acesta a fost obiectivul ei, ci a văzut balul ca şi o experienţă unică pe care şi-o dorea foarte mult. Nu are trac de scenă, iar pasiunea ei cea mai mare este muzica şi merge la ore de canto de trei ani.

Diana este o persoană plină de energie,  amuzantă şi prietenoasă. Considera că participarea la balul bobocilor este o şansă bună de a se face cunoscută şi de a-şi face noi prieteni în liceu.

Paula Haneş spunea răspicat „fiecare să-şi controleze vorbele, mie nu-mi plac caterinca şi glumele proaste”. Eleva Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia a participat la Balul Bobocilor 2013 pentru a câştiga, obiectiv care a devenit realitate.  Se caracterizează ca fiind o fire răutăcioasă, mai ales când are o idee care este luată în glumă. Paula se ghidează în viaţă după proverbul „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”, iar ideea balului i-a surâs pentru că era sigură că va rămâne cu o amintire frumoasă şi cel mai important era ca ea să fie mulţumită de propria prestaţie.

Pentru Paula, scena nu este un loc total necunoscut pentru că a mai participat la diferite prezentări de modă organizate pe litoralul Mării Negre şi ar vrea să facă modă în continuare dar cu propria vestimentaţie. Ca şi pasiuni ale Dianei, am mai notat dansul şi desenul.

Patricia Sas a participat la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Economic „Dionisie Pop-Marţian” din Alba Iulia la sfatul prietenilor din liceu. Patricia a crezut că are şanse să câştige şi spunea că îi place concurenţa. Este singurul concurs de Miss la care a participat, dar nu a avut emoţii, fiind învăţată cu competiţia.

Patricia practică baschet de performanţă de 5 ani la Liceul cu Program Sportiv şi este un fan al echipei CSU Alba Iulia. Când nu este în cantonament sau la antrenamente, iese cu prietenii în oraş.

Carmen Ţetcu a participat la Balul Bobocilor 2013 de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia pentru distracţie, pentru o experienţă unică, dar şi pentru a câştiga marele premiu. Carmen practică baschet de performanţă la LPS Alba Iulia, pe postul
de extremă, fiind o jucătoare de bază.

Merge la fiecare meci de acasă al echipei CS Universitatea Alba Iulia şi admiră tehnica, ambiţia şi dăruirea jucătoarei Brown. În viitor vrea să urmeze o facultate de limbi străine, în principiu în municipiul Cluj Napoca. În timpul liber ascultă muzică, în special genul pop, avându-o ca şi interpretă favorită pe Rihanna.

Diana Popa a participat la Balul Bobocilor 2013 de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia pentru că a fost o dorinţă pe care o avea din clasa a V-a. Se pare că Diana şi-a îndeplinit dorinţa şi mai mult decât atât, a câştigat şi marele premiu.

Pasiunea cea mai mare a Dianei este muzica şi consideră că are o voce foarte bună. De aceea cântă cu fiecare ocazie, la petrecerile de karaoke, la duş şi studiază pianul de 8 ani. Pentru ea, pianul reprezintă un mod de relaxare şi spune că iubeşte ceea ce face. Pe viitor doreşte să urmeze cursurile unei Universităţi de Muzică din Cluj-Napoca sau din străinătate.

Ioana Dumitraş a câştigat titlul de Miss Boboc la Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. A participat la bal deoarece şi-a dat seama că aceasta este o şansă pe care o are o dată în viaţă şi a vrut să se simtă cu adevărat boboc. „Am ales Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul” din Alba Iulia pentru că întotdeauna am  fost atrasă de uniforma militară, îmi place ordinea şi disciplina şi consider că după absolvirea colegiului militar şi a unei academii mă voi putea realiza în domeniul care mă reprezintă”, şi-a justificat Ioana alegerea unui colegiu militar, înaintea balului.

Dayana Rus a participat la Balul Bobocilor 2013 de la Liceul Tehnic „Alexandru Domşa” din Alba Iulia pentru o experienţă unică pe care nu a vrut să o piardă, reuşind astfel să câştige titlul de Miss.

Se caracterizează ca fiind o persoană sensibilă, timidă şi amuzantă. În timpul liber ascultă muzică şi desenează, iar după terminarea liceului îşi doreşte o vacanţă în jurul lumii. Cristina se ghidează după propria intuiţie şi face toate lucrurile după bunul plac, iar la şcoală cel mai bine se simte în timpul pauzelor.

Acestea au fost gusturile juriului de anul acesta. Aşteptăm cu mare interes Balul Balurilor pentru a vedea care va fi desemnată cea mai frumoasă elevă din clasa a IX-a.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

FOTO| Nicolae Stanciu, internaționalul român, a devenit tată! Andreea, soția lui, a nascut o fetiță perfect sănătoasă

Pentru fotbalistul originar din Alba, Nicolae Stanciu dar și pentru soția lui, Andreea, astăzi este o zi foarte importantă. Cei… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 25 septembrie – 01 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 25 septembrie – 01 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Show de Revelion oferit de UNTOLD, la Pro TV

UNTOLD pregătește cel mai asteptat party de Revelion pentru întreaga Românie, DAY ONE-ÎNCEPUTUL, ce va fi transmis la PRO TV.… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Untold vă prezintă pe cei patru eroi donatori: un polițist, o asistentă medicală, un măcelar și un șofer RATB au salvat 852 de vieți donând sânge!

Untold și Neversea vă prezintă 4 oameni care spulberă mitul vampirului și salvează vieți prin donarea de sânge. Tărâmul lui… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Neversea 2021 va avea loc între 8-11 iulie | Data festivalului aleasă de fanii din întreaga lume

Fanii celui mai mare festival de pe plajă din România, Neversea, au ales. A patra ediție a festivalului va avea… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 9-15 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 9 – 15 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Program Cinema Inspire Alba Mall. Ce filme vor rula în perioada 2-8 octombrie 2020

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 2-8 octombrie 2020. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Untold Odyssey – 5 zile de festival pe un vas de croazieră în Mediterană!

UNTOLD, unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, lansează un concept nou de entertainment și le propune… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

1 comentariu

Anonim 7 decembrie 2013 at 15:56

Se organizeaza Balu Balurilor doar cu cei de la licee?

Comentariile sunt oprite