FOTO. Tinerii social democrați din Alba au marcat Ziua mondială a apei prin ecologizarea pârâului din Vințu de Jos

Paul Voicu - Primar 2020

Tinerii social democrați au marcat, joi, Ziua mondială a apei, sărbătorită în fiecare an în 22 martie, prin ecologizarea pârâului din Vințu de Jos, la vărsarea în râul Mureș. 

La acțiune au participat circa 15 social democrați, inclusiv studenți, care au strâns în câteva ore circa 70 de saci de PET-uri și gunoaie.

ELIT

Președintele TSD Alba Iulia, Corneliu Mureșan, a declarat pentru ziarulunirea.ro că social-democrații au avut o zi plină de activități miercuri și au marcat joi Ziua mondială a apei prin ecologizarea pârâului denumit Valea Vințului.

Social-democrații doresc cu această ocazie să mulțumească reprezentanților administrației locale din Vințu de Jos pentru că au preluat sacii de gunoaie și i-au depozitat în locurile special amenajate.

Mihail David - 2020

Tema zilei pentru 2017 — „Apa și apa uzată” — este axată pe apa reziduală, care trebuie percepută ca o resursă valoroasă pentru economia circulară și care trebuie gestionată în condiții de siguranță, privită ca o investiție eficientă pentru sănătatea oamenilor și a ecosistemelor naturale, potrivit www.worldwaterday.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

cristi 24 martie 2017 at 9:49

Felicitari tinerilor TSD. Un exemplu pe care ar trebui sa-l urmeze si altii. La cat mai multe actiuni.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...