FOTO. Tabăra Junior Ranger, în Cheile Râmețului. 16 copii, implicați în activități specifice meseriei de ranger

APS Aqua Crisius a organizat în perioada 05.08-10.08.2019 o tabără Junior Ranger, în cadrul proiectului intitulat „Tinerii conștientizați azi sunt adulții responsabili de mâine” finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România.

16 copii, cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, au fost implicați în diverse activități specifice meseriei de ranger, printre care: parcurgerea unor trasee montane, orientare, cunoașterea speciilor de plante și animale protejate, monitorizarea biodiversității, reguli de conduită în arii naturale protejate etc.

Tabăra a fost organizată la Punctul de informare turistică Albamont, din Cheile Rîmețului, constituind în același timp o competiție între cei 16 juniori rangeri, fiind câștigată de către Prața Gabriela, din localitatea Mogoș (jud. Alba).

Tinerii participanți au beneficiat de transport, masă si cazare (în corturi) prin intermediul finanțării acceaste.

În data 08.08.2019 a fost finalizat traseul tematic intitulat „O zi din viața unui păstrăv”,  disponibil celor interesați de peștii din apele de munte, mediul lor de viață și conservarea acestora, 8 panouri în limbile română și engleză fiind amplasate între Cheile Mănăstirii și Cheile Rîmețului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...