FOTO: Succes în boxul cugirean. Tânărul pugilist Ioan Andrei Mătean a fost convocat la Centrul Național de Pregătire Olimpică

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Pe adresa Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a sosit o adresă din partea Federației Române de Box prin care i se comunică faptul că sportivul Mătean Ioan Andrei a fost convocat(în premieră pentru actuala secție de box), la centrul Național de Pregătire Olimpică Sportivă Brăila.

Elev în clasa a IX-a, la Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” Cugir, Mătean practică boxul la CSO Cugir  de 1 an de zile, la categoria 66 kg. – tineret, sub îndrumarea antrenorului Gheorghe Constantin. În competițiile organizate la nivel național și interjudețean a susținut 10 meciuri din care a pierdut doar 2. A fost observat și luat în vedere de către Federația Română de Box încă de anul trecut, cu ocazia Campionatului Național de Box.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit antrenorului Gigi Constantin, Mătean este un sportiv cu reale calități de pugilist. Un boxer receptiv la toate indicațiile tehnico – tactice predate , modest, prietenos, bine educat, iar sportul cu mănuși reprezentând pentru el o adevărată religie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

,,Încă de când a venit la pregătire mi-am dat seama că am de lucru cu o piatră bună, care trebuie șlefuită. I-am acordat tot interesul să-i impun elevului meu un stil care se pliază pe calitățile sale fizice și tehnice, reușind să-i insuflu aproape sută la sută din stilul meu, pe care l-am practicat atunci când făceam box.. Sunt mândru pentru succesul lui și aștept ca într-o zi să-l pot vedea undeva sus în lumea boxului bun”, a declarat antrenorul Gigi Constantin. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419