Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| Subprefectul Mureșan: „Accesarea fondurilor europene trebuie să fie pe agenda fiecărui antreprenor pentru începerea sau dezvoltarea unei afaceri de succes!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Subprefectul Mureșan: „Accesarea fondurilor europene trebuie să fie pe agenda fiecărui antreprenor pentru începerea sau dezvoltarea unei afaceri de succes!”

Corneliu Mureșan, subprefectul județului Alba, a vorbit despre prezența sa la o conferință dedicată accesării fondurilor europene de către antreprenorii locali.

„Accesarea fondurilor europene trebuie să fie pe agenda fiecărui antreprenor pentru începerea sau dezvoltarea unei afaceri de succes!

La Alba Iulia a avut loc Conferința regională ”Despre fonduri nerambursabile, investiții și competențe digitale cu impact real în economia locală – Regiunea Centru”.

Pentru mine, a fost o bucurie să reprezint Instituția Prefectului la acest eveniment, desfășurat sub egida Organizației Femeilor Antreprenor din România. De altfel, în județul Alba, s-au pus bazele înființării unei filiale locale a acestei organizații, motiv pentru care o felicit pe avocat Codruța Șuteu pentru eforturile pe care le depune.

Organizația Femeilor Antreprenor din Alba dorește să reunească sub cupola ei femeile antreprenor din județ și să creeze premisele unei colaborări trainice și durabile între acestea. De asemenea, pe lângă dezvoltarea mediului antreprenorial local organizația dorește să contribuie la dezvoltarea educației, sănătății și culturii din comunitatea locală.”, a scris Corneliu Mureșan, subprefectul județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea