FOTO. Studenți de la Drept din Alba Iulia, locul 2 la un concurs de procese simulate de drept procesual civil, la Târgu Mureș

În data de 13 mai 2017 a avut loc concursul de procese simulate de drept procesual civil, organizat în cadrul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative de la Universitatea „Petru Maior”din Târgu Mureș.

Facultatea de Drept și Științe Sociale din cadrul Universității ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a fost reprezentată de o echipă formată din trei studenți, aceștia reușind să obțină premiul acordat pentru locul II, pe baza punctajului obținut după analiza juriului format din practicieni în domeniul juridic.

INFORMARE COVID-19

Concursul a avut ca obiect acțiunea în răspundere civilă delictuală, constând într-o etapă scrisă, cea a redactării documentelor juridice și pregătirea probațiunii, precum și o etapă orală, cea a susținerii pledoariilor în fața juriului.
Prin participarea la acest concurs, studenții au avut ocazia să își însușească rolul de avocat pledant, iar activitatea a fost una specifică unei ședințe de judecată în instanță. Juriul a fost format din practicieni din domeniul juridic, mai exact doamna judecător Hambețiu Anamaria, președinte al judecătoriei Luduș, Lect. univ. dr. Roba Roxana și Asist. univ. dr. Moldovan Ximena, ambele având și calitatea de avocat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...