Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Student Sport Alba Iulia, un deceniu de la înființare, cu un turneu aniversar

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Student Sport Alba Iulia a aniversat un deceniu de la înființare, cu acest prilej disputându-se “Cupa aniversară”, turneu important în Cetatea Marii Uniri, cu peste 30 de echipe participante, în Sala Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, dar și la Colegiul „Alexandru Domșa”.

10 ani de “Student Sport Alba Iulia”, 6 ani de fotbal feminin și mai nou 6 luni de fotbal masculin a fost evenimentul în cadrul căruia s-au derulat 5 competiții fotbalistice, în doar două zile.

Nu mai puțin de 36 de grupe s-au duelat pentru propria bucurie, a părinților și a susținătorilor care i-au urmărit. Desigur că au fost și răsplătiți, dar accentul s-a pus pe plăcerea de a juca fotbal„, a transmis Cătălin Costea, reprezentantul clubului organizator.

În prima zi au fost turneele la Under 15 și Under 13, feminin, respectiv 2013 la masculin, iar în a doua zi s-au derulat întrecerile senioarelor și a grupei de 2016, la băieți.

După 6 luni de la înființare grupelor de băieți, Student Sport categoria masculină 2016 reușește să surprindă și să ajungă în finala mare a competiției, terminând pe locul secund al clasamentului.

Toate cele 5 competiții au fost reușite, iar datorită echipelor participante (unele din județ, altele din toată țara), sponsorilor si susținătorilor, Student Sport a reușit să ducă la bun sfârșit această activitate de mare amploare.

Au participat Academia Măgura, Școala de Fotbal Alma Sibiu, FC Bucovina Izvoarele Sucevei, FC Săgeata Drăguș, ACS Athletic Șura Mare, ACS Prahova Ploiești, ACS Kids Tâmpa Brașov, ACS Vasas Femina, ACS Ladies Târgu Mureș, ACS Valea Frumoasei, Unirea Gurahonț, Speranța Albac, Unirea Juniors Alba Iulia,  Juniorul Aiud, Kinder Teiuș și Recolta Crăciunel


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea