Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA|Protest inedit: Brazi plantați în gropile din mijlocul unui drum județean din Munții Apuseni. ”Cetățenii i-au găsit întrebuințare, pentru că de circulat pe el nu se mai poate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

DJ107 T transformat in padure02Un drum județean din zona Munților Apuseni arată mai rău decât un drum comunal, iar mai nou, s-a transformat în… pădure. Sătui de starea proastă a drumului, cetățenii comunei Măguri Răcătău au găsit un mod inedit de a protesta: au plantat brazi din loc în loc, chiar în gropile din mijlocul drumului.

Este vorba despre drumul județean 107T, un drum spre o zonă turistică superbă din zona Măguri Răcătău, care se află în administrarea Consiliului Județean Cluj.

Sesizarea a fost făcută chiar de către primarul comunei, Petrică Prigoană, care a trimis pe adresa redacției câteva imagini însoțite de un mesaj în care spune că ”cetățenii i-au găsit întrebuințare drumului județean 107T, din Răcătău spre Măguri, pentru că pe el nu se mai poate circula”.

Având în vedere că este o zonă turistică, drumul (în lungime de 6,5 km) este folosit de turiști pentru a ajunge la pensiunile din amonte.

Câteva imagini au fost postate pe rețeaua de socializare și de patronii unei pensiuni din zonă, care spun că nu știu unde să încadreze acțiunea, ”să râdă sau să plângă?!”

”Din satul Măguri-Răcătău până la Pensiunea Georgiana aveți de parcurs 3 km pe drumul județean 107T …spre satul Măguri, o porțiune frumoasă turistic, dar greoaie, deoarece gropile s-au tot înmulțit. De la ultimele alegeri a cam trecut ceva timp, e drept … De azi, porțiunea de drum județean e „pădure”! O fi bine , o fi rău?”, scriu aceștia pe rețeaua de socializare. (A.M.)

[nggallery id=1078]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Urs filmat la Cugir, în toiul nopții, la plimbare pe Râul Mic, în zona Uzinei Mecanice spre Scăunel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs filmat la Cugir, în toiul nopții: Se plimba pe Râul Mic, în zona Uzinei Mecanice Un urs a fost filmat luni noaptea, în jurul orei 00.15,  în orașul Cugir. Animalul a fost zărit de către un cetățean, pe Râul Mic,  în zona Uzinei Mecanice. Citește și: Prezența a doi URȘI semnalată în Cristești, comuna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea