// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA: ”Vedeta” de la Panoramic, vulpița ”șireată”, din nou pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia

”Vedeta” de la Panoramic, vulpița ”șireată” care a coborât de mai multe ori din pădure la civilizație, și-a făcut din nou simțită prezența pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia, fiind fotografiată de pasionații de sport.

Vulpița a devenit o atracție pentru unii locuitori ai municipiului Alba Iulia, care o fotografiază de câte ori o văd.

Ea nu pare a fi speriată de oameni și se apropie de ei, după cum se poate vedea în fotografiile trimise de cititor pe adresa redacției și postate în acest material.

În căutare de mâncare, vulpea a vizitat, cel puțin într-o seară din această vară, și restaurantul Panoramic și s-a servit din farfuriile clienților care părăsiseră localul.

Citește și FOTO: Un restaurant din Alba Iulia are un „angajat” surpriză. Cine e „fata” care „spală” farfuriile?

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

2 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA: ”Vedeta” de la Panoramic, vulpița ”șireată”, din nou pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia

  1. x22 29.08.2017 la 12:30

    Poate-i musca „vulpita sireata” pe pasionatii de sport care o lasa sa se apropie de ei…

  2. Apocalipsa lui Rika 02.09.2017 la 9:17

    ia vine si pana la drumul principal ! o vad zilnic , o stat sa pun mana pe ia si iam si dat carne sa manance ! e vulpe de casa !

    Are si nume ! Vulpita … sta sa ii faci poze si se joaca si cu caini din zona si nu mananca gaini ! din surse se aude ca ar fi de-a lui hava !

    e vulpita vedeta a smart city alba =]]