Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Unde a dispărut bustul lui Corneliu Coposu, amplasat în cartierul Tolstoi?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

bust Corneliu Coposu-5Un cititor al ziarului Unirea ne-a semnalat faptul că bustul lui Corneliu Coposu, amplasat în cartierul Tolstoi, vis-a-vis de biserica greco-catolică, a dispărut de pe piedestal, trimițându-ne în acest scop un colaj din fotografii făcute înainte și după misterioasa dispariție.

Am fost să verificăm informația și iată ce am aflat: bustul nu a fost furat, acesta se află în siguranță, depozitat în biserica greco-catolică din apropiere. Motivele pentru care acesta a fost luat de pe piedestal vi le redăm așa cum ne-au fost oferite de preotul de la această biserică:

Dorim să mutăm bustul câțiva metri mai la stânga sau mai la dreapta, să nu mai fie chiar față în față cu intrarea în biserică. Bustul este în siguranță, într-o încăpere a bisericii și poate fi văzut dacă cineva crede că este furat”.

Dacă dumneavoastră înțelegeți cu ce îi încurca marele lider țărănist pe credincioșii care intră sau ies din biserică, de ce bustul este amplasat… prea în fața intrării și de ce arată mai bine mutat… mai la stânga sau mai la dreapta, vă rugăm să ne spuneți și nouă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea