Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ŞTIREA TA: Ultima fiţă! Şi-a parcat maşina de lux pe pietonala de pe Bulevardul Transilvaniei, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Toată lumea a observat faptul că, în zilele noastre, oraşul este plin de maşini şi că probabil ajung să depăşească numărul locuitorilor, şi asta se observă cu ochiul liber, atunci când sunt sărbători, dar şi în zilele obişnuite. Parcările sunt mai tot timpul pline, fie cu maşini de vânzare, fie cu bolizi prost parcaţi. Şi în centrul municipiului situaţia este critică, nu mai ştii pe unde trebuie să meargă pietonii, pe unde maşinile.

În “zona zero a târgului”, cum era de aşteptat, un cititor ziarulunirea.ro a surprins câteva imagini cu un bolid de lux care era aproape integral urcat pe trotuar. Pe lângă faptul că sunt şi şoferi care respectă legislaţia rutieră, sunt şi alte personaje care fac tot cum consideră ele că ar fi mai “şmecheresc”, astfel că pietonii nu au vreun drept, ba mai mult, cei din urmă sunt obligaţi să meargă pe stradă, pentru că pe trotuare nu au loc.

Aceasta e o veche problemă românească, deoarece, în general, şoferii nu se consideră egali cu pietonii, iar mulţi cred că ei au mai multe drepturi decât unul care merge pe jos. În “buricul târgului”, şoferii au şi mai puţin obraz, nu neapărat pentru pietoni, şi se parchează pe toată suprafaţa trotuarului, cu toată suprafaţa maşinii, indiferent de ce este prevăzut în lege.

Fotografiile au fost imortalizate miercuri, la Alba Iulia, în capătul parcării de pe Bulevardul Transilvaniei.

[nggallery id=5017]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea