Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Talciocul din Alba Iulia, ”înghițit” de mocirlă și bălți după ploaia de sâmbătă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Odată cu ridicarea unor restricții și redeschiderea Talciocului din Alba Iulia, sute de oameni s-au întors la vechiul obicei de a-și petrecere duminica dimineața în piața de vechituri.

Dacă deja ne-am obișnuit cu imaginea apropiată de o piață din Africa, cu multe mărfuri expuse pe jos, în cel mai bun caz pe o folie de plastic, dar totuși în praf, după o furtună serioasă ca cea de sâmbătă, cu precipitații însemnate cantitativ, vizita în Talciocul din Alba Iulia se transformă într-un slalom printre bălți și noroi.

Întregul peisaj pare un tablou desprins din lumea a treia, atârnat pe peretele unui Smart City.

Un albaiulian aflat duminică în Talcioc adresează mai multe întrebări celor care administrează locul și care ar trebui să asigure condiții decente atât cumpărătorilor, cât și celor care își vând marfa acolo: ”Acesta este talciocul, pe care mulți dintre noi îl frecventăm în fiecare duminică. Vă place cum arată?

Pentru mulți, această piață de desfacere este o sursă de venit, din care se câștigă pâinea copiilor. Toți cei care își desfășoară actvitatea acolo sunt taxați, iar pe lânga ei, toți cetățenii care vor să se delecteze, viziteze sau chiar să facă cumpărături.

Întreb administrația talciocului, unde sunt banii din încasari, având în vedere condițiile oferite? Oare noi albaiulienii și nu numai, după toate taxele impuse de către administrația acestui loc pe care ei îl numesc piață de desfacere sau talcioc, nu merităm condiții mai bune și decente?”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea