// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Spațiul verde, confundat cu parcarea. Cum s-a gândit un șofer să scape de ridicatul mașinii parcate neregulamentar

Petecul de verdeață din capătul Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia s-a transformat joi într-o parcare publică, evident fără plată. Pentru că este sezonul teraselor deja, un șofer şi-a lăsat maşina chiar pe spaţiul verde, probabil să fie cât mai aproape de locul trebuia să ajungă.

Şi fiind vorba de o buburuză de mașină, conducătorul auto nu a avut nici o problemă să se încadreze perfect pe insula de verdeață, ce e drept, destul de uscată. A fost de ajuns ca alți şoferi să vadă un autoturism parcat pe spaţiul verde şi bineînţeles că s-a născut întrebarea „dacă ăsta a parcat aici, de ce nu îi ridică nimeni mașina?”.

Este adevărat că oraşul Alba Iulia se confruntă cu lipsa locurilor de parcare, însă asta nu înseamnă că parcăm pe unde ne taie capul. Un cititor ziarulunirea.ro care se afla în trecere prin parc a surprins mai multe fotografii cu maşina parcată și a trimis imagine pe adresa redacției.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: Spațiul verde, confundat cu parcarea. Cum s-a gândit un șofer să scape de ridicatul mașinii parcate neregulamentar

 1. Eu 10.05.2018 la 19:27

  Am mai scris si o sa scriu din nou,lasati pozele si sunati la militia locala,cred ca dureaza mai putin decat facut de poza+editare si lamentari pe net.
  PS Waw,o masina frantuzasca pusa pe spatiul verde..hmm unde e ala ce tot comenta ca doar alea nemtesti au stapani nesimtiti!?

 2. vitan sandu 11.05.2018 la 17:45

  Pai nu prea este asa cu sunatul la “locala”, de unde sa stiu eu ca cel cu parcarea aiurea nu are un prieten acolo si imi afla numarul de telefon (locala vrea numarul de telefon si numele cand sun). Si apoi ma scoala de 14 ori pe noapte. Politia locala si cei cu parcarea neregulamentara ar trebui sa incerce sa circule perpedes pe trotuarele de pe langa parcarea de pe Arnsberg, capatul spre spital. Daca reusesc sunt supermani.

 3. un cugirean 14.05.2018 la 12:16

  Draga “EU” , asa este, e o masina franceza.
  Dar … nu cumva esti posesor de VW si statie radar (se citeste folcsvagan nu voltvagan) ??