FOTO/ ȘTIREA TA: Situații periculoase pentru copiii mai mici, în parcul de joacă ”Regina Maria” din Cetatea Alba Carolina

O mămică din Alba Iulia dorește să avertizeze autoritățile că în parcul de joacă ”Regina Maria” există și situații periculoase pentru copiii mai mici.

”Parcul de joacă din zona Cetate – Catedrală un adevărat pericol pentru copiii noștri. Bănci așezate lângă zidul neprotejat de nimic cu posibilitatea căderii în șanțuri, tunel-capcana, gândit pentru copii mai mari într-un loc de joacă unde merg și copii mici de 1-3ani, și nu de puține ori a fost prezent și SMURD-ul din cauza accidentelor. Așteptăm masuri înainte de a se întâmpla vreo tragedie”, ne-a scris aceasta, alăturând și imagini doveditoare:

ELIT

————————-
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ics 8 aprilie 2018 at 20:27

Asa ceva nu poate fi adevarat…doar trăim intr-un smart city…

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...