Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Se caută proprietarul unui automobil cu numere de Alba. Unde se află autoturismul în acest moment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO ȘTIREA TA| Se caută proprietarul unui automobil cu numere de Alba. Unde se află autoturismul în acest moment

Proprietarul unui autoturism OPEL Corsa gri, cu numărul de înmatriculare AB 22 YVY, este căutat de mai mulți localnici dintr-un sat din România. Aceștia au apelat la ajutorul ZiarulUnirea.ro în vederea identificării proprietarului.

Nu se cunoaște cu exactitate dacă autoturismul a fost abandonat sau cum a ajuns în locul în care se află în prezent. Proprietarul autoturismul ar putea să știe despre situație, sau să nu nu aibă cunoștință despre acesta.

Autoturismul cu numere de Alba se află în aceste momente într-o livadă din satul Cărpeniș, din Curtea de Argeș, județul Argeș.

Două motive pentru căutarea și identificare proprietarului au fost amintite de localnici: faptul că acesta incomodează prin prezența lui în livada din Cărpeniș, dar și mai important, ingrijorarea acestora generată de faptul că luneta spate a autorismului era spartă încă din momentul în care automobilul a fost văzut prima oară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea