Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| RER VEST & RETIM, firmele de casă ale PNL, îngroapă Sebeșul în gunoaie: „Mihail Kogălniceanu, not a pretty picture”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
 FOTO ȘTIREA TA| RER VEST & RETIM, firmele de casă ale PNL, îngroapă Sebeșul în gunoaie: „Mihail Kogălniceanu, not a pretty picture”

Cetățenii municipiului Sebeș sunt tot mai nemulțumiți, pe zi ce trece de prestația Asocierii RER Vest – RETIM, orașul fiind „îngropat” de deșeuri, deși de la 1 noiembrie 2021 serviciul de salubritate trebuia să fie complet funcțional.

Un cetățean a postat în mediul online o imagine cu zeci de saci de gunoaie și alte deșeuri care stau lângă tomberoanele de colectare. „Mihail Kogălniceanu, azi, duminică. Not a pretty picture”, scrie omul indignat.

„Ferească bunul Dumnezeu! Dar ăștia chiar își bat joc de noi? Vor sa ne îngroape în gunoi?”, este replica altui cetățean din Sebeș.

În urmă cu câteva zile primarul orașului spunea: „Primăria Municipiului Sebeș a solicitat clarificări și a cerut soluționarea cu celeritate a problemelor semnalate de cetățeni și de agenții economici. Am avut răbdare pentru că ne așteptam la inerentele probleme care se ivesc la schimbarea operatorului, însă am constat prea multe disfuncționalități.”

Noul preț pe care sebeșenii sunt nevoiți să îl plătească este de 15,32 lei/persoană, cel mai mare preț din Regiunea Centru și al doilea din România.

Potrivit presei RER VEST & RETIM sunt firme de casă ale PNL, la RER VEST 50% din acțiuni fiind deținute de Consiliul Local Oradea și Administrația Patrimoniului din aceeși localitate. Noile tarife la gunoi de pe zona 2 Alba, în care este Sebeșul sunt de departe cele mai mari din Regiunea Centru, potrivit datelor furnizate de ANRSC, cu mult peste tarife din județe ca Sibiu și Mureș, unde se face colectare selectivă de câțiva ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea