FOTO ȘTIREA TA / Petrești – Noi metode de semnalizare a gropilor: semne desenate pe carosabil, pentru atenționarea șoferilor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Pentru a nu cădea pradă gropilor din asfalt a fost găsită o nouă metodă de semnalizare a acestora. Se pare că unii nu duc lipsă de imaginaţie, iar „craterele” din carosabil sunt indicate şoferilor cu marcaje rutiere.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

 

Se întâmplă la Petrești. Pe mijlocul unuia din sensurile de mers se află o groapă, iar aceasta a fost semnalizată într-un mod aparte. Pe carosabil au fost desenate mai multe semne, prin care şoferii sunt atenţionaţi de existența ei.

Marcajele inedite ne-au fost semnalat de către un cititor ziarulunirea.ro, iar în fotografii se arată groapa în toată splendoarea sa.

Şoferii se pare că s-au obişnuit cu marcajele improvizate, iar amatorii de imagini unicat, nu ratează nici o ocazie de a le imortaliza.

“De ce sa le astupăm….. Mai bine le semnalizam!!!”, scrie persoana care a fotografiat metoda inedită de semnalizare a gropii.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Eu 6 octombrie 2017 at 20:07

Are dreptate omul.Le fotografiem.

Albanezul 6 octombrie 2017 at 20:57

Pai si ce ai vrea,sa avem fiecare in masina nisip si asfalt?! Cine a facut poza nu cred ca lucreaza la intretinerea drumurilor:)))

Comentariile sunt oprite