FOTO ȘTIREA TA / Petrești – Noi metode de semnalizare a gropilor: semne desenate pe carosabil, pentru atenționarea șoferilor

Paul Voicu - Primar 2020

Pentru a nu cădea pradă gropilor din asfalt a fost găsită o nouă metodă de semnalizare a acestora. Se pare că unii nu duc lipsă de imaginaţie, iar „craterele” din carosabil sunt indicate şoferilor cu marcaje rutiere.

ELIT

 

Se întâmplă la Petrești. Pe mijlocul unuia din sensurile de mers se află o groapă, iar aceasta a fost semnalizată într-un mod aparte. Pe carosabil au fost desenate mai multe semne, prin care şoferii sunt atenţionaţi de existența ei.

Mihail David - 2020

Marcajele inedite ne-au fost semnalat de către un cititor ziarulunirea.ro, iar în fotografii se arată groapa în toată splendoarea sa.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Şoferii se pare că s-au obişnuit cu marcajele improvizate, iar amatorii de imagini unicat, nu ratează nici o ocazie de a le imortaliza.

“De ce sa le astupăm….. Mai bine le semnalizam!!!”, scrie persoana care a fotografiat metoda inedită de semnalizare a gropii.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Eu 6 octombrie 2017 at 20:07

Are dreptate omul.Le fotografiem.

Albanezul 6 octombrie 2017 at 20:57

Pai si ce ai vrea,sa avem fiecare in masina nisip si asfalt?! Cine a facut poza nu cred ca lucreaza la intretinerea drumurilor:)))

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...