FOTO Știrea Ta| Pasajul din Cetate: „casă” pentru oamenii străzii și „pubelă”, în devenire

FOTO Știrea Ta| Pasajul din Cetate: „casă” pentru oamenii străzii și „pubelă”, în devenire

Anul trecut se anunța cu surle și trâmbițe faptul că de 1 decembrie se va deschide pasajul care face legătura între Bulevardul Transilvaniei și Parcul unde se află monumentul Unirii. Lucrările, la fel ca și parcul pomenit adineauri, au început destul de târziu, iar autoritățile au reușit amenajarea pasajului, dar într-o formă de „avarie”.

După ce a trecut sărbătoarea prilejuită de 1 Decembrie și dorința arzătoare de a finaliza lucrările a scăzut. Astfel, în această situație, pasajul mult așteptat de oameni și de un real folos pentru ca aceștia să nu mai nevoiți să stea la semafor, înainte, iar acum la trecerea de pietoni, care este nesemaforizată și unde este și un „loc prielnic” pentru evenimente neplăcute, a devenit „casă” pentru oamenii străzii. De asemenea, dacă nu se vor lua măsuri, pasajul va deveni încet-încet o „groapă de gunoi”.

ELIT

Din păcate, cuvintele sunt dure, iar acestea reflectă situația prezentă. Dorința pietonilor, dar și a șoferilor este finalizarea acelei lucrări pentru că aduce doar beneficii. Pentru pietoni aduce mai multă siguranța, iar pentru șoferi mai mult confort prin faptul că se va decongestiona traficul în acea zonă intens circulată.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...