Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Parcurile de joacă din Alba Iulia ruginesc sub privirile indiferente ale autorităților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cititorii site-ului ziarulunirea.ro ne semnalează tot mai des problemele apărute în parcurile de joacă din municipiul Alba Iulia.

parc1Majoritatea acestor parcuri, construite în viteză și inaugurate în preajma alegerilor din anii trecuți, sunt acum un adevărat pericol pentru copiii noștri. Se vede clar că în ultima vreme autoritățile au alte preocupări în ceea ce privește aspectul orașului. Nu spunem că atenția nu trebuie îndreptată în principal către zonele care îi atrag pe turiști, dar ar trebui să-și amintească și de locurile în care o parte dintre cetățeni își petrec timpul alături de copiii lor. Vrem să ne știm copiii în siguranță, nu să ne temem tot timpul când îi vedem apropiindu-se de mobilierul de joacă rupt sau ruginit. Îi rugăm pe cei care conduc orașul să nu uite că la următoarele alegeri noi, locuitorii acestui oraș, mergem la vot, nu turiștii care își petrec doar câteva ore în Cetatea împodobită cu monumente ciudate și vegetație exotică de sute de mii de lei”, spune un cetățean din Alba Iulia.

Cititorul nostru ne-a trimis și poze precizând că nu dorește să spună în ce zonă a orașului au fost făcute deoarece nu este un caz izolat, și ar vrea ca toate parcurile pentru copii să fie verificate și să se remedieze problemele peste tot unde este necesar.

Acesta mai adaugă că degradările accentuate au apărut din cauza intemperiilor și a folosirii îndelungate a mobilierului de joacă neîntreținut corespunzător de-a lungul vremii de cei abilitați, astfel că nu se pot invoca obișnuitele scuze cum ar fi… ”defecțiunile sunt cauzate de persoane certate cu legea”.

CITEȘTE ȘI: Spaţii de joacă pentru copii din Alba Iulia, lăsate de izbelişte. Aparate mâncate de rugină şi deteriorate

[nggallery id=1489]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea