Ziarul Unirea

FOTO/ ȘTIREA TA: Parcurile de joacă din Alba Iulia ruginesc sub privirile indiferente ale autorităților

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Cititorii site-ului ziarulunirea.ro ne semnalează tot mai des problemele apărute în parcurile de joacă din municipiul Alba Iulia.

parc1Majoritatea acestor parcuri, construite în viteză și inaugurate în preajma alegerilor din anii trecuți, sunt acum un adevărat pericol pentru copiii noștri. Se vede clar că în ultima vreme autoritățile au alte preocupări în ceea ce privește aspectul orașului. Nu spunem că atenția nu trebuie îndreptată în principal către zonele care îi atrag pe turiști, dar ar trebui să-și amintească și de locurile în care o parte dintre cetățeni își petrec timpul alături de copiii lor. Vrem să ne știm copiii în siguranță, nu să ne temem tot timpul când îi vedem apropiindu-se de mobilierul de joacă rupt sau ruginit. Îi rugăm pe cei care conduc orașul să nu uite că la următoarele alegeri noi, locuitorii acestui oraș, mergem la vot, nu turiștii care își petrec doar câteva ore în Cetatea împodobită cu monumente ciudate și vegetație exotică de sute de mii de lei”, spune un cetățean din Alba Iulia.

ELIT

Cititorul nostru ne-a trimis și poze precizând că nu dorește să spună în ce zonă a orașului au fost făcute deoarece nu este un caz izolat, și ar vrea ca toate parcurile pentru copii să fie verificate și să se remedieze problemele peste tot unde este necesar.

Acesta mai adaugă că degradările accentuate au apărut din cauza intemperiilor și a folosirii îndelungate a mobilierului de joacă neîntreținut corespunzător de-a lungul vremii de cei abilitați, astfel că nu se pot invoca obișnuitele scuze cum ar fi… ”defecțiunile sunt cauzate de persoane certate cu legea”.

CITEȘTE ȘI: Spaţii de joacă pentru copii din Alba Iulia, lăsate de izbelişte. Aparate mâncate de rugină şi deteriorate

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Un pensionar 15 aprilie 2014 at 21:19

În trecut , acum vreun an jumate în urmă, când ieșeam cu nepoțelul la joacă observam că mai supravegheau polițiștii comunitari acest loc de joacă…probabil i-au desființat…nu i-am mai observat deloc…

Corina 16 aprilie 2014 at 0:32

Respectivul loc de joaca e în Ampoi 3,în spatele blocului unde e sediul băncii Transilvania . Tot felul de persoane suspecte își fac veacul în spațiul de joaca dimineata și seara, bețivi și adolescenți derbedei. În pietriș găsești cioburi de sticla, mucuri de țigară și coji de semințe. Nici nu vrei sa lași copiii sa se joace în mizeria aia.

cocos 16 aprilie 2014 at 8:08

atata pot romanii! ar trebuii cate un politist la fiecare roman ca sa-l poata supraveghea

Carcotasul 16 aprilie 2014 at 12:47

Normal ca „tot mai multi cetateni, semnalizeaza problemele”, ca se apropie campania electorala, si Piticul Atomic, are „limbrici”, il mananca in fund, si nu mai poate mintii, iar daca nu minte, nu are ce se spuna, vrea s-o imbarlige cu „problemele”!

Comentariile sunt oprite