FOTO ȘTIREA TA| Parcul de joacă din centrul municipiului Alba Iulia, uitat de autorități: „Ar putea deveni medii propice de dezvoltare a abilităților copiilor”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Parcul de joacă din centrul municipiului, de pe strada Nicolae Bălcescu, de lângă Electrica, rămas singurul deschis după ce cel de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, a fost închis, ca urmare a restricțiilor impuse în contextul pandemic se pare că nu este într-o stare foarte bună pentru a primii copiii din municipiu.

Așa spune un albaiulian care a postat imagini din parc și care spune că echipamentele pentru spațiul de joacă, pe lângă că sunt puține – doar tobogane, leagăne și balansoare – sunt regăsite mereu la fel. Acesta a spus că nu a sesizat, în ultimii 2 ani, ca vreun mobilier afectat, ruginit, deteriorat sau chiar neutilizabil, să fie reparat sau înlocuit.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Acesta a transmis o adresa de informare primarului ales Gabriel Pleșa în speranța că își va începe mandatul cu proiecte și investiții care chiar contează pentru albaiulieni. Răspunsul noului primar a fost prompt, acesta spunând că o să verifice aceste lucruri de îndată ce va prelua mandatul de primar.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419