Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

UPDATE FOTO ȘTIREA TA| Parcare laterală, la propriu, în Municipiul Sebeș: Un șofer BEAT a căzut cu mașina în rigola de pe bulevardul Lucian Blaga

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcare laterală, la propriu, în Municipiul Sebeș: Un șofer BEAT a căzut cu mașina în rigola de pe bulevardul Lucian Blaga

Un accident rutier a avut loc vineri, 7 iulie, în municipiul Sebeș, unde un șofer a căzut cu mașina în rigola de pe bulevardul Lucian Blaga.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Imaginile au fost surprinse de către un cititor al ziarulunirea.ro care se afla în trecere la momentul producerii incidentului.

Cel mai probabil șoferul a încercat să evite coloana care se formează zilnic pe bulevard și a pierdut controlul autoturismului.

UPDATE: La data de 7 iulie 2023, în jurul orei 21,30, polițiștii din Sebeș au intervenit pe strada Lucian Blaga din municipiu unde a fost semnalată producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Din primele cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 52 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea unei manevre de întoarcere, a intrat în canalul de colectare a apelor pluviale de pe marginea carosabilului.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea