Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Parcare „de bizon” în Alba Iulia: Un șofer și-a lăsat mașina pe o trecere de pietoni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parcare „de bizon” în Alba Iulia: Un șofer și-a lăsat mașina pe o trecere de pietoni

Un exemplu de „așa nu” a avut loc astăzi în parcarea Kaufland din Alba Iulia, când un șofer a parcat mașina într-o zonă interzisă, în apropierea unei treceri de pietoni.

Încălcarea regulilor de circulație a stârnit nemulțumire în rândul comunității locale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Șoferul, ale cărui date personale nu au fost dezvăluite, a blocat accesul pietonilor la trecerea de pietoni prin parcare într-un mod neadecvat. Această acțiune a fost observată de locuitorii din zonă, care au surprins situația în fotografii și le-au trimis mai apoi pe adresa redacției ziarulunirea.ro.

Încă nu este clar dacă poliția rutieră a intervenit în acest caz. Cu toate acestea, comunitatea a subliniat importanța respectării regulilor de circulație și a normelor de parcare, mai ales în zonele destinate pietonilor. Incidentul evidențiază necesitatea responsabilității și atenției sporite din partea șoferilor în ceea ce privește siguranța pietonilor atunci când parchează vehiculele.

Această situație reamintește tuturor participanților la trafic despre importanța unei conduite responsabile și a respectului față de regulile rutiere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Accident rutier pe Calea Moților în Alba Iulia. O mașină cu numere de Sibiu s-a aruncat într-o mașină staționată cu avariile pornite Un accident s-a petrecut în miercuri, 1 mai, în jurul orei 12:00, pe Calea Moților. O mașină marca Suzuki cu numere de Sibiu s-a aruncat direct într-o mașină staționată cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea