Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ȘTIREA TA| Pană de curent în Alba Iulia, pe Bulevardul Revoluției. Străzile, luminate doar de mașinile care circulă pe străzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit imaginilor transmise de un cititor ziarulunirea.ro, o porțiune importantă din Cartierul Cetate a rămas învăluită în întuneric, în urma unei ,,pene de curent“, produsă în această seară.

Clădirile și străzile mai sunt iluminate doar de către farurile mașinilor care trec grijuliu pe strada, iar apartamentele oamenilor încep ușor să fie ,,inundate“ de lumină de la diversele lumânări, nelipsite din casele românilor.

Potrivit lui Marius Ceteraș, director al SDEE Transilvania Sud SA – Structura Regională Alba, sunt avarii pe două linii de medie tensiune din oraș.

În acest moment, se execută manevrele pentru identificarea locațiilor celor două defecte.

Zonele afectate de această pană sunt cartierele Centru și Cetate-Stadion.

În cartierul Centru, alimentarea cu energie electrică a fost reluată,  probleme mai find întâmpinate în zona Cetate, parțial.

Aceste incidente au devenit comune în ultima vreme pentru cetățenii orașului nostru, ei nefiind niciodată prinși ,,cu garda jos“ de aceste încercări spontane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea