// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: Orașul SMART în care canalizarea refulează în curțile oamenilor. Problemele urât mirositoare din Partoș

Locuitorii din cartierul albaiulian Partoș se confruntă cu o situație revoltătoare. Pe strada Dacilor canalele refulează, iar bieții oameni se trezesc cu gospodăriile inundate cu materii fecale și alte mizeri zi de zi, nu doar după ploi.

Problema nu e de ieri, de azi, însă autoritățile locale par că nu găsească nicio rezolvare. Imaginați-vă că tot ce vine pe canalizare, din fosele vecinilor și nu numai, se infiltrează prin pământ în pivnițe, ajunge în curțile oamenilor, iar canalizarea formează adevărate “bălți” de rahat și alte asemenea materii fetide. În zonă este în permanență un miros acru, urât mirositor.

Oamenii se plâng ca mereu au de suportat aceste probleme, care se acutizează mai ales când afara e cald. Situația persistă de câțiva ani și a apărut după efectuarea unor lucrări în zonă la sistemul de canalizare.

“Felicitari Alba Iulia Smart City! Tot cartierul Partoș vă mulțumește pentru mirosul de la canalizarea care refulează în toate curțile locuitorilor. Vă invităm să vedeți în ce MIRESME se joacă copiii de pe stradă în ultimele săptămâni de vacanță”, au transmis locuitării de pe strada Dacilor.

Locatarii de aici trăiesc într-un adevărat focar de infecție, în care mizeria și mirosul insuportabil emanat din canalizare le umple casele.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419