Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Orașul SMART în care canalizarea refulează în curțile oamenilor. Problemele urât mirositoare din Partoș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii din cartierul albaiulian Partoș se confruntă cu o situație revoltătoare. Pe strada Dacilor canalele refulează, iar bieții oameni se trezesc cu gospodăriile inundate cu materii fecale și alte mizeri zi de zi, nu doar după ploi.

Problema nu e de ieri, de azi, însă autoritățile locale par că nu găsească nicio rezolvare. Imaginați-vă că tot ce vine pe canalizare, din fosele vecinilor și nu numai, se infiltrează prin pământ în pivnițe, ajunge în curțile oamenilor, iar canalizarea formează adevărate “bălți” de rahat și alte asemenea materii fetide. În zonă este în permanență un miros acru, urât mirositor.

Oamenii se plâng ca mereu au de suportat aceste probleme, care se acutizează mai ales când afara e cald. Situația persistă de câțiva ani și a apărut după efectuarea unor lucrări în zonă la sistemul de canalizare.

„Felicitari Alba Iulia Smart City! Tot cartierul Partoș vă mulțumește pentru mirosul de la canalizarea care refulează în toate curțile locuitorilor. Vă invităm să vedeți în ce MIRESME se joacă copiii de pe stradă în ultimele săptămâni de vacanță”, au transmis locuitării de pe strada Dacilor.

Locatarii de aici trăiesc într-un adevărat focar de infecție, în care mizeria și mirosul insuportabil emanat din canalizare le umple casele.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=6034]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în Apuseni. Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Citește și: Aventură încheiată cu dosar penal, în Apuseni: Doi minori au scăpat ca prin urechile acului, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea