FOTO ȘTIREA TA: Mașină lovită de o șoferiță neatentă, în parcarea de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, zona Pasaj

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Proprietarul unui autoturism parcat, sâmbătă, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia a avut surpriza neplăcută de a-și găsi mașina lovită, cu bara din spate căzută. Potrivit unui cititor al site-ului, care a postat imaginile pe rețeaua de socializare, mașina a fost lovită, ”din neatenție”, de o șoferiță.

Proprietarul se afla în apropiere și a venit la fața locului pentru a se înțelege cu ”vinovata”.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Nu este prima dată când cei care își lasă mașinile parcate aici ”se trezesc” cu avarii. Unii, mai ghinioniști, nici măcar nu știu care e ”autorul”, pentru că mulți dintre făptași se dau dispăruți. Mai sunt și conducători auto cu bun simț, care lasă un bilet cu numărul de telefon la care pot fi contactați, pentru a ajunge la o înțelegere.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

9 Comentarii

Ics 28 aprilie 2018 at 18:27

Si asta tocmai in parcarea smart a orașului smart , proiect al primarului smart Pavele Havele… si senzorii??!! Unde erau senzorii??!! Si politia locală??!! Ă…Da…era soare , si-au gasit o umbra răcoroasă…

dolfi 28 aprilie 2018 at 19:30

degeaba e parcarea smart daca nu afiseaza la intrare cate locuri libere exista. Sa vada tot cretinu’ cu carnet ca n-are sens sa se bage…

Rocco 28 aprilie 2018 at 21:36

Am carnet de 10 ani si peste 150000km facuti, insa inghesuiala ca in cele 2 parcari din capetele bulevardului nu am vazut.
Tot timpul exista cel putin cate o zona in care abia treci din cauza masinilor parcate.

dolfi 29 aprilie 2018 at 1:05

inghesuiala se face acolo din cauza cacanarilor lenesi care vor sa-si bea socata si cafeiu de 3.5 ron ca sa-si dea importanta

Don Costello 29 aprilie 2018 at 8:46

Îsi lasă masinile parcate aiurea …spațiu de trecere extrem de mic….si se miră cand cad spoilere…

Ics 29 aprilie 2018 at 9:02

Ehee, asta e efectul faptului că s-a scos proba cu jaloane din cadrul școlii de șoferi. Soferii new age nu stiu sa isi stabilească repere sau sa aproximeze distante. Pe de altă parte, am impresia ca arhitecții care au proiectat orașul ăsta in timp, de la nașterea comunistă pana in timpuri capitaliste au fost niște frustrați. Toate străzile, parcurile, aleile etc. din orașul ăsta, sunt înghesuite, doar doar sa încapă toate in cetate. De parca orașul nu se putea extinde si in afara cetății. În fine, deja am scris prea mult.

Haules Baules 29 aprilie 2018 at 9:45

Pe marginile parcarii, masinile trebuie lasate paralel cu bordura. Se vede si dupa dalele colorate. Dar pentru ca Hava e rau, s-a lasat liber oamenilor sa parcheze „in spic”, castigandu-se astfel cateva locuri de parcare in plus. Restul sunt povesti de tonomate frustrate. Mai usor, fratilor! Campania e inca departe. De unde stiti ca mai candideaza Hava? Sa nu cumva sa bateti tastele de pomana.

louies 29 aprilie 2018 at 9:46

Dar.. Oare toate masinile de pe dreapta sunt parcate regulamentar? Confirm marcajelor rutiere!

Eu 2 mai 2018 at 2:34

Puneti plata la ambele parcari din capetele bulevardului,sa si miste rablele cocalarii ce iasa la un suc de2lei lungit la 2ore!

Comentariile sunt oprite