// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: ”La Sebeș, când cobori din mașină intri în zăpadă până la glezne!”

În aceste zile, zăpada a dat bătăi de cap administrațiilor locale din tot județul și, de peste tot, ne parvin mesaje cu nemulțumiri privind modul în care se acționează pentru curățarea carosabilului și domeniului public.

O astfel de problemă ne-a fost sesizată din Sebeș, unde, chiar dacă drumul este ”la negru”, parcările au fost uitate:
”La Sebeș, când cobori din mașină intri în zăpadă până la glezne!”, este mesajul cititorului care ne-a trimis poza de mai sus.

parcare sebes

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO/ ȘTIREA TA: ”La Sebeș, când cobori din mașină intri în zăpadă până la glezne!”

  1. sarea din drum 12.01.2017 la 14:49

    Cine spune ca drumurile au fost curatate la Sebes, ori nu le-a vazut, ori minte.Pe carosabil era o licioreala de mai mare dragul. Toata deszapezirea, a constat in trecerea in mare viteza a unui camion care arunca sare pina si pe pereti caselor, iar zapada a ramas pe sosele pina cind cel de sus va schimba vremea si mizeria se va topi.
    Mai incet cu lauda curatarii drumurilor, ca miroase urit !