FOTO ȘTIREA TA: Groapă adâncă pe strada Vânătorilor din Alba Iulia. Asfaltul s-a surpat în apropierea unei guri de canal

Paul Voicu - Primar 2020

Ploile din ultimele săptămâni au afectat și asfaltul din Alba Iulia. O groapă a apărut în carosabil, pe strada Vânătorilor.

ELIT

Pe strada Vânătorilor din Alba Iulia, în dreptul unui cabinet oftalmologic, a apărut o groapă în carosabil. Cel mai probabil, surpătura s-a creat în urma inundațiilor din ultimele săptămâni, fiind și aproape de o gură de canalizare.

Porţiunea pe care s-a surpat pământul este destul de adâncă și nu este semnalizată, fiind un adevărat pericol atât pentru mașinile care trec prin zonă, cât şi pentru cetățenii care traversează drumul pe partea carosabilă și nu pe trecerea de pietoni.

Mihail David - 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ics 28 iulie 2018 at 7:45

Probabil că acolo si-a ascuns Decebal comoara … sau…o fi vreun zacamant salin, ca la Ocna Mures, sau…o fi locul unde vreun Dorel a vandut 2 găleți de asfalt sa isi cumpere o bere si o pizza, sau…pur si simplu bătaia de joc a unor conducători ai orașului, indiferent de culoarea lor politica.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...