Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Drumul de la intrarea în municipiul Aiud, parte din Transalpina de Apuseni, din ce în ce mai rău. „Se circulă cu 5-10 km/h pe aceasta porțiune”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO ȘTIREA TA| Drumul de la intrarea în municipiul Aiud, parte din Transalpina de Apuseni, din ce în ce mai rău. „Se circulă cu 5-10 km/h pe aceasta porțiune”

Strada Avram Iancu din Municipiul Aiud face parte din Transalpina de Apuseni și se află într-o stare absolut dezolantă.

Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției câteva imagini în care prezintă starea deplorabilă a drumului.

„De ani de zile s-au apucat de strada Avram Iancu din Municipiul Aiud și nu au terminat. Oamenii sunt exasperați!

Se circulă cu 5-10 km/h pe aceasta porțiune de drum care face parte din drumul „Transalpina de Apuseni”.

Trotuarele și drumul sunt varză și de mai multe luni lucrările s-au oprit, localnicii nu mai rezistă.

Micile afaceri ce erau sunt pe butuci din cauza drumului prost, iar sute de mașini circulă zilnic pe aici și autoritățile competente nu fac nimic!”, a transmis un cetățean.

”Transalpina de Apuseni” face legătura între DN74 şi DJ 107M prin Munţii Metaliferi şi Munţii Trascău, la altitudini de peste 1000 de metri, pe o lungime de 78,43 de kilometri.

Proiectul mai prevede amenajarea a 6,7 kilometri de piste de biciclete, 21 de staţii de autobuz, 12.610 metri pătraţi de trotuare, 14 poduri noi şi aproximativ 200 de podeţe.

De asemenea, lucrarea presupune peste 23 de kilometri de fundaţii adâncite, ziduri de sprijin şi peste 73 de kilometri de şanţuri de beton.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea