Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Din ciclul : să facem ca să fie făcut. Dorel „invită” apa în casa oamenilor de pe Bulevardul Încoronării

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Din ciclul : să facem ca să fie făcut. Dorel „invită” apa în casa oamenilor de pe Bulevardul Încoronării

Zona gării din municipiul Alba Iulia este arhicunoscută pentru problemele pe care le are cu privire la „sensibilitatea” la intemperii. La fiecare ploaie puțin mai puternică și mai hotărâtă zona se inundă, iar această problemă dăinuie de ani buni fără ca cineva să fi găsit până în prezent vreo soluție.

Oamenii ce locuiesc la casele din această zonă trăiesc cu frică, de fiecare dată când plouă, de fiecare dată iși pun speranța într-o doză de noroc : aceea ca apa să nu le ajungă în curți și case. Cum toate acestea nu ar fi fost destule, arhicunoscutul „meșter” Dorel a pus cireașa pe tortul problemei.

Lucrările de asfaltare de pe Bulevardul Încoronării au fost și sunt în așa fel executate încât la o viitoare și sigură inundare a zonei, apa, datorită unghiului de turnare a covorului asfaltic, să fie „invitată” direct în curțile și casele oamenilor, cetățeni albaiulieni plătitori de taxe și impozite.

Fără să ne mai lungim cu vorba prea mult îl întrebăm pe distinsul ce a declarat război lucrărilor neconforme: o să semnați acest deviz, stimabile?

N-ar strica să vedem totuși o acțiune precum a primarului Piedone și de mâine să vedem freze care rad lipsa de logică cu care a fost executată această lucrare, un primar care să-i scuture pe executanți și să îi tragă de urechi astfel încât să facă ce ar fi fost normal să facă : să respecte niște reguli elementare ale fizicii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Șoferul ar fi greșit drumul Un accident rutier a avut loc marți dimineața, în Apuseni. Un camion a derapat și a rămas blocat spre Roșia Montană. Citește și: Aventură încheiată cu dosar penal, în Apuseni: Doi minori au scăpat ca prin urechile acului, după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea