// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: De 10 luni, cu trăsura prin Europa. O familie de nemți, cu cățel și doi cai superbi, au poposit în comuna Ciugud. Și-au propus ca într-un an să ajungă în Franța

Ce poate fi mai frumos decât să te rupi de ”regulile” societății,  să ieși din rutina zilnică și din rândul oamenilor obișnuiți care merg la lucru, și să te plimbi prin lume în ritmul tău… sau în ritmul calului. O familie de nemți și-a propus să trăiască, pentru o perioadă de timp, o cu totul altă viață, și-a ”luat casa în spate” și a plecat într-o călătorie prin Europa. Cu trăsura, doi cai și cățelul.

În periplul lor, cei doi au poposit weekend-ul acesta în apropiere de satul Șeușa din comuna Giugud, județul Alba.

Câteva imagini pitorești, care redau bucuria și liniștea popasului rural de care se bucură cei doi și animalele, au fost trimise într-un mesaj privat pe contul de Facebook al ziarului, de către un locuitor al comunei impresionat de experiența unică din viața lor.

Așa după cum ne-a relatat omul, familia a plecat din Germania de aproximativ 10 luni, iar de două săptămâni se află în România. Au parcurs Europa prin sud și plănuiesc să se întoracă prin nord, iar într-un an să ajungă în Franța.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

4 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: De 10 luni, cu trăsura prin Europa. O familie de nemți, cu cățel și doi cai superbi, au poposit în comuna Ciugud. Și-au propus ca într-un an să ajungă în Franța

 1. 1 19.03.2017 la 23:05

  „Einige Deutsche Zigeuner” cum ar spune multiubitul nostru conducator de la kotroceni…

 2. Robert Schuster 20.03.2017 la 12:05

  Kotroceni cu „K” ? Iubitul tau conducator scrie mai bine romaneste si germana decit tine, Herr nr. 1.
  Germani care cauta viata simpla pot sa fie cetateni bogati, normali,educati, care vor sa traiasca odata altfel, si isi si permit sa faca un an pauza pentru un concediu mai altfel. Bogatii din germania nu merg toti in cird la Dubai si Predeal, cauta ceva aparte, unic, care multi din voi nici nu intelegeti! Poate sa fie mai confortabil intro caruta, decit intrun Mercedes, trebuie numai sa ai simturile dezvoltate pentru asa ceva.

 3. 1 21.03.2017 la 21:53

  @pantofarule

  „Jermana” este o limba de kkt (destul de limitata) care spre deosebire de limbile latine NU PERMITE „JARGON” ca sa scriu multiubit legat sau Cotroceni cu K ! Auf wiedersehen !

 4. mike 22.03.2017 la 4:22

  Apai ,omul se cunoaste si dupa cum vorbeste— As vrea si eu sa fiu un an -gipsy- bogat sa-mi permit o plimbare ca acesti doi temerari — liberi ca pasarelele- God bless them!