Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO ŞTIREA TA: Cu Dacia la plimbare prin Parcul Unirii! Un şofer albaiulian vizitează Cetatea…motorizat!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marţi, în jurul amiezei, un şofer la volanul unui autoturism Dacia 1300 roşu, se plimba tacticos pe aleile din Parcul Unirii.

Daca într-o zi ieşiţi la o plimbare prin parc şi găsiţi o maşină care întoarce în mijlocul aleii, să nu vă speriaţi, se poartă, la Alba Iulia! Domnul din imagine întoarce frumos şi îşi vede de drum, ignorând faptul că se află într-un parc şi că pătrunde chiar pe spaţiul verde.

Un cititor ziarulunirea.ro ne-a transmis câteva imagini în care l-a surprins pe conducătorul auto care se plimba nestingherit prin parc. Să fie vorba de un nou mod de a vizita Cetatea sau doar cetăţeanul nostru a încurcat şoseaua cu trotuarele?

Cu această ocazie s-a testat şi rezistenţa podeţelor de lemn pentru pietoni, care au trecut testul cu bine şi nu au cedat sub greutatea maşinii.

 

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea