Rămâi conectat

Actualitate

FOTO, ȘTIREA TA: Circulația blocată aproape patru ore din cauza unei viituri, în localitatea Buru din Munții Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circulația rutieră a fost blocată timp de aproape patru ore, sâmbătă seara, în localitatea Buru din Munții Apuseni, pe raza județului Cluj, din cauza unei viituri, a scris un cititor al ziarului Unirea.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:30), în judeţul Cluj, în urma unei viituri care a antrenat pământ şi crengi, traficul rutier este întrerupt pe DN75 Turda – Câmpeni, la kilometrul 140, în zona Buru.

Cazul a fost semnalat de un cititor al ziaruluiunirea.ro.

”Au durat 3 ore până autoritățile și-au făcut simțită prezența cu un buldoexcavator. Era destul de lungă coloana, bine că s-a intervenit”, a scris acesta.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică, la această oră (8:30), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

În judeţul Cluj, traficul rutier a fost reluat pe DN75 Turda – Câmpeni, la kilometrul 140, în zona Buru (traficul a fost oprit din cauza unei viituri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea