Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Știrea ta: Cetatea Alba Carolina tot mai… medievală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aspect de uliță de sat, cu miros pe măsură – asta au găsit, sâmbătă, amatorii de plimbări relaxante prin Șanțurile Cetății Alba Carolina. După urmele lăsate înțelegem că, mai nou, în zonă este permis să circule și cai.

Am aflat că printre cei care au avut ”norocul” să experimeteze atmosfera medievală, au fost chiar niște turiști străini. Aceștia s-au ținut de nas și au grăbit pasul, muți de uimire că este posibil să vadă așa ceva.

În concluzie, poate că cineva ar trebui să le explice administratorilor ”bijuteriei” cu care se laudă municipalitatea peste tot, că ”respiră aerul istoriei” e doar un slogan, iar situația semnalată este departe de a fi o atracție turistică!

___________________________

 Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.
[nggallery id=2897]

 

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea