Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO | ŞTIREA TA: Cartierul „Meridian” din Alba Iulia – în epoca medievală: Gropi, bălţi şi noroi pe străzi. Cetăţenii reclamă

Ziarul Unirea

Publicat

în

cartierul meridian din alba iulia01Locatarii din complexul rezidenţial „Meridian” din Alba Iulia reclamă faptul că străzile din cartierul lor sunt nepavate, pline de bălţi şi noroi, într-o perioadă în care „Primăria se bate cu pumnul în piept pentru realizările actuale şi viitoare în ceea ce priveşte modernizarea oraşului”. 

Un cititor al site-ului ziarulunirea.ro a trimis redacţiei mai multe fotografii, însoţite de un mesaj, prin care doreşte să aducă în atenţia autorităţilor locale acest lucru. „Mizeria de sub preşul lui Mircea Hava”, aşa intitulează acesta textul, în care spune că încă aştepată cu toţii ca „primarul să se ţină de promisiunile din 2010, 2011”.

Vă prezentăm mai jos mesajul cetăţeanului supărat:

„Într-o perioadă în care Primăria se bate cu pumnul în piept pentru realizările actuale şi viitoare în ceea ce priveşte modernizarea oraşului, noi, cei din cartierele centrale, încă aşteptăm ca domnul primar să se ţină de promisiunile făcute în 2010, 2011. Este vorba de cartierul „Meridian”. Nu ştiu cum este la alţii, dar aici s-a luptat „în tranşee” pentru fiecare utilitate în parte fără vreun aport din partea primăriei. Şi cu tranşeele am rămas!

Cum se poate domnule primar, ca cele 80 de familii existente,  într-un cartier din centrul oraşului, să trăiască în condiţiile în care se poate vedea şi în poze? Cartiere întregi gen: Miceşti, Oarda,etc. sunt pavate, branşate, iar aici săracii plătitori de impozite nu sunt luaţi în seamă nici măcar ca şi proiect!

Cum aţi putut promite condiţii civilizate unor oameni pe care tot dumneavoastră i-aţi adus în această situaţie (vezi autorizaţii date tot de primărie), şi apoi să te baţi cu pumnul în piept că ai preluat o reţea existenţă de apă-canal şi că ai trimis hingherii săptămânal pe acolo. Vorbim de un cartier în care străzile sunt ale primăriei de cel puţin 3 ani, în care utilităţile sunt finalizate tot de atunci”.

___________________________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, completează formularul de la pagina ”ȘTIREA TA” iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine. (Atenție, sunt luate în considerare numai mail-urile cu date de contact reale!)

[nggallery id=2954]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

ALERTĂ în Alba: O minoră de 13 ani, din Alba Iulia, dată DISPĂRUTĂ de familie. A plecat de acasă și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut din municipiul Alba Iulia. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea sa, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea